Our website uses cookies
Cookies are small files held on your computer which allow us to give you the best browsing experience possible. You can delete and block cookies but parts of our site will not work without them. By using our website you accept our use of cookies.
Home | News | Latest Award | Lower Precinct Shopping Centre refurbishment sees it awarded Park Mark again

Lower Precinct Shopping Centre refurbishment sees it awarded Park Mark again

star star star star star
Posted in Latest Award by PM on 11:01 26th April, 2017
Lower Precinct Shopping Centre in Coventry recently underwent a major investment programme to renovate the car park.

The six week project saw a brand new Triflex system installed to waterproof the entire rooftop while relining existing pathways to increase visibility and safety.

The level five renovation has contributed to the centre winning Park Mark, the Safer Parking Award for the second year running.

The award is given to parking facilities that have achieved the requirements of a risk assessment conducted by the Police and the British Parking Association. 

Centre Manager Nicola Cormell said: “It is important to us to maintain our reputation as a safe parking area in the city.  The installation of the Triflex system has enabled us to give level 5 of the car-park a well-earned revamp while continuing to allow us to provide secure parking for our customers.”

Read more
Enjoyed this post? Give it a rating and share!
Your rating:
Subscribe to our RSS Feed or simply recommend us to friends and colleagues!

Leave a Comment

What's this
  *Required fields
News Categories